1107 - طرح درس روزانه کمپوت و کنسرو یازدهم درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی
معرفی طرح درس :
طرح درس روزانه کمپوت و کنسرو یازدهم درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی
نام درس : کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی درس تهیه مواد اولیه کنسروهای گیاهی
اهداف :
فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:
تفاوت انواع کمپوت و کنسرو را بداند.
با مواد اولیه انواع کمپوت و کنسرو آشنا شود.
با ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد اولیه کمپوت ها و کنسروها آشنا شود.
با انواع دستگاه های اندازه گیری سفتی بافت مانند تندرومتر و پنترومتر آشنا شود.
بصورت صحیح بتواند بلا دستگاه های رفراکتومتر کار کرده و بریکس مواد غذایی را تعیین کند.
درصد اسیدیته عصاره میوه ها را به وسیله تیتراسیون به دست آورد.
- فایل بصورت ورد و قابل ویرایش - تعداد صفحات :دو صفحه - قیمت : فقط دو هزار تومان :
برای اطمینان شما عزیزان:
فایل پی دی اف کامل این طرح درس فقط برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش و بدون آرم این طرح درس به قیمت دو هزار تومان از لینک خرید دریافت نمائید .ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید :
در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این طرح درس را از لینک خرید زیر و با قیمت دوهزار تومان دریافت نمائید :
راهنمای خرید : برای خرید آنلاین و دریافت بلافاصله فایل ورد ابتدا بر روی لینک خرید زیر کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید و دانلود سایت علمی و پژوهشی آسمان شوید . لینک خرید :